KONYA / KARATAY - Akçesme İlkokulu

Nis

Trafik Şubesi Eğitim Biriminde görevli olan Trafik Polisleri tarafından 4/A, 4/B  sınıfımıza Güvenli geçiş yolları ve karşıdan karşıya geçerken dikkat edilmesi gereken kurallar konularında uygulamalı eğitim verildi.

Trafikte kurallara uyarak hareket etmeyi ,akülü arabada uygulamalı olarak öğrencilerimiz gösterdi.  Eğitim sonunda  Trafik Polisleri tarafından öğrencilerimize anlamlı  hediyeler verildi. Okulumuz , 4.sınıf Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz  adına Trafik Şubesi Eğitim Biriminde görevli olan trafik polislerine verimli sunumları için  teşekkür ederiz.

Nis

İŞARET TEM EKİBİ okulumuza ziyaret gerçekleştirdi.Palyaço gösteri öğrencilerimizden yoğun ilgi gördü.Ayrıca çocuklara balon ve dondurma ikramında bulundular.Katkılarından dolayı İŞARET TEAM EKİBİne teşekkür ederiz.

Nis

'Küçük hanımlar, Küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.” (Mustafa Kemal Atatürk)

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan törenle coşkuyla kutlandı. Günün anlam ve önemine dair konuşmalar, şiirler ile folklör gösterileri ve yarışmalar büyük ilgi gördü. Törenin yapılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Nis

Okulumuz 3. sınıf ve 4.sınıf öğrencileri GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARINDA okuluzu temsil ettiler.Katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 2-B ve 2-C  sınıfı öğrencileri Karatay Tabiat Parkı ve Hayvanat Bahçesini ziyaret ettiler.

Mrt

BİR DESTANDIR ÇANAKKALE !

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Kutlaması

Karatay İlçe Sağlık Ekibi okulumuzu ziyaret etti.

Öğrencilerimiz Konya Çocuk Çevre Çalıştayında

Atamızı Saygıyla Andık

Okulumuz tarafından Filistin'e Yardım Kesrmesi düzenlendi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulıu Gösterisi

Şehir Turu